Valijate Liiga eesotsas Gorbatšovile kohta polnud

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Gorbatšov
Mihhail Gorbatšov Foto: SCANPIX

Valijate Liiga loojad ütlesid ära Nõukogude Liidu ekspresidendile Mihhail Gorbatšovile, kes soovis hakata kõnealust ühiskondlikku liikumist juhtima.

«Mihhail Sergejevitš, meil pole mitte midagi juhtida, liiga struktuur on horisontaalne,» säutsus Twitteris Rustem Adagamov.

Ajakirjanik Sergei Parhomenko ütles Interfaxile, et Valijate Liiga on loodud selliselt, et mingit juhti pole seal üldse silmas peetud. Ta täpsustas, et nad on hea meelega valmis tegema Gorbatšoviga koostööd, kuid ekspresident pole sellise initsiatiiviga välja seni tulnud.

«Ühiskondliku liikumise liikmeks saamiseks peavad Gorbatšov või tema abilised külastama selle kodulehekülge,» lisas ajakirjanik.

Valmisolekust hakata Valijate Liigat juhtima teatas Gorbatšov 9. veebruaril Moskvas Rahvusvahelises Ülikoolis.

Valijate Liiga on ühiskondlik liikumine, mis tekkis tänavu jaanuaris seoses valimispettuste vastu lahvatanud laiaulatusliku protestilainega. Selle asutajate sekka kuuluvad Leonid Parfenov, Boriss Akunin ja Juri Ševtšuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles