McConaughey vaeb «agressiivse tsentristina» Texase kuberneriks pürgimist

Copy
Matthew McConaughey esinemas tänavu suvel Texase osariigis Austinis jalgpallistaadionil enne Austin FC ja San Jose Earthquakesi kohtumise algust.
Matthew McConaughey esinemas tänavu suvel Texase osariigis Austinis jalgpallistaadionil enne Austin FC ja San Jose Earthquakesi kohtumise algust. Foto: Gary Miller / Getty Images / AFP / Scanpix

Hollywoodi filmistaari Matthew McConaughey kinnitusel mõtleb ta oma koduosariigi Texase kuberneriks kandideerimisele tuleval aastal, kuid praegu näib, et sellisel juhul ei astuks ta üles ei demokraatide ega vabariiklaste eest, vaid hoopis n-ö kolmanda partei kandidaadina.

«Seda on arutatud. See on võimalik väljavaade,» lausus 52-aastane McConaughey veebiusutluses uudisteagentuurile AFP. «Ma nimetaks end agressiivselt tsentristlikuks. Mitte seepärast, et see on hall ala kompromissideks… Ma arvan, et praegu on see uljas paik. See on paik lindpriidele.»

McConaughey poliitilised ambitsioonid on tekitanud elevust liberaalide seas ja eriti nende hulgas, kelle jaoks on vastuvõetamatu Texase praeguse vabariiklasest kuberneri Greg Abbotti tegevus, kes kehtestas äärmiselt range abordiseaduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles