Hodorkovski: Moskva alastipeoliste tagakiusamine oli hea uudis (8)

Andres Herkel
, toimetaja
Copy
Venemaa presidendi Vladimir Putini kriitik ja naftakompanii Jukos endine omanik Mihhail Hodorkovski 2016. aasta detsembris Tallinnas inimõiguste instituudi aastakonverentsil.
Venemaa presidendi Vladimir Putini kriitik ja naftakompanii Jukos endine omanik Mihhail Hodorkovski 2016. aasta detsembris Tallinnas inimõiguste instituudi aastakonverentsil. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Aitab juba juttudest, et Vladimir Putin on kõiki üle mänginud. Moskva alastipeoliste tagakiusamine on parim näide selle kohta, kui nõrk Putini režiim tegelikult on, räägib endine poliitvang ja Jukose omanik Mihhail Hodorkovski.

«Räägitakse, et Venemaa oskab andestada. Kui see tõesti nii on, siis ma paluksin teist võimalust,» ütles Moskva alastipeo peakorraldaja Anastasija Ivlejeva sotsiaalmeedia postituses.

«Iga inimese elus tuleb ette juhtumeid, kus astutakse kogemata vale ukse juurde,» alustas oma kahetsuskõnet Filipp Kirkorov, üks kuulsamaid tegelasi, kes alastipeo pärast eetrikeelu ja võimude hukkamõistu pälvis.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles