Jordaania poliitik ähvardas rivaali telesaates püstoliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordaania parlamendisaadik Mohammad Shawabka (vasakul) haaras telesaates püstoli.
Jordaania parlamendisaadik Mohammad Shawabka (vasakul) haaras telesaates püstoli. Foto: SCANPIX

Kaks Jordaania poliitikut kaotasid eile televisiooni otse-eetris enesevalitsuse, vastastikuste solvangute järel viskas üks teist kingaga ja võttis välja püstoli.

Eratelekanalis Jo Sat näidatud jutusaade väljus kontrolli alt, kui parlamendisaadik Mohammad Shawabka süüdistas endist rahvaasemikku Mansur Muradi Süüria režiimi spiooniks olemises, vahendas AFP.

Süüdistusele järgnes mitu solvangut ja vastusüüdistust.

«Sa oled Süüria režiimilt raha saav spioon,» ütles Shawabka, mispeale Murad väitis, et too on Iisraeli luureteenistuse Mossadi spioon ja varas.

Shawabka viskas Muradi seepeale kingaga ja ähvardas teda püstoliga. Mõlemad mehed hüppasid püsti ja saatejuht pidi pingutama, et mehi kaamera ees üksteisest lahus hoida.

Jordaanias, kus aktivistid on korraldanud reformimeelseid ja korruptsioonivastaseid demonstratsioone, on toimunud ka mitu Damaskuse-vastast meeleavaldust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles