FBI uurib luksuskruiisilaeval aset leidnud surma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enchantment of the Seas
Enchantment of the Seas Foto: Wikipedia.org

USA Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) uurib Royal Carribean laevafirma luksuskruiisilaeval Enchantment of the Seas aset leidnud surmajuhtumit.

FBI esindaja sõnul on neil andmeid, et naine võidi tappa, edastab foxnews.com.

Väljaanne Baltimore Sun kirjutas, et 62-aastane Virginia osariigist pärit naine leiti oma kajutist surnuna möödunud pühapäeval. Leidjaks oli ta abikaasa.

Paar oli kuus ööd ja seitse päeva kestval kruiisil Floridast Bahama saartele. Alus lahkus Baltimore`i sadamast möödunud nädala esmaspäeval.

FBI Baltimore`i osakonna pressiesindaja Rich Wolf sõnas, et uurijad alustasid kahtlust äratanud juhtumi uurimist kohe, kui alus oli Baltimore´i tagasi pöördunud.

Naise surnukehale tehakse lahkamine. Wolf ei paljastanud, kas naine kannatas mõne haiguse all.

FBI kuulas pärast laeva sadamasse saabumist üle naise abikaasa. Alusel oli kokku 2400 reisijat, kes lubati maale kohe esmapäeval.

Enchantment of the Seas ehitati 1990. aastatel Soomes Helsingis Masa Yardsi laevatehases. See alustas seilamist kruiisilaevana 1997. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles