Medvedev väljendas rahulolu ELi-Vene tippkohtumise tulemuse üle

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELi ja Venemaa tipkohtumine Stockholmis. Pildil (vasakult) Euroopa Nõukogu peasekretär Javier Solana, Vene president Dmitri Medvedev, Euroopa Komisjoni president Jose Manuel Barroso ja Rootsi peaminister Fredrik Reinfeldt.
ELi ja Venemaa tipkohtumine Stockholmis. Pildil (vasakult) Euroopa Nõukogu peasekretär Javier Solana, Vene president Dmitri Medvedev, Euroopa Komisjoni president Jose Manuel Barroso ja Rootsi peaminister Fredrik Reinfeldt. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Venemaa president Dmitri Medvedev väljendas rahulolu täna Stockholmis lõppenud Euroopa Liidu ja Venemaa tippkohtumise tulemuste pärast.


Ma olen väga rahul, kuidas see tippkohtumine läks, kinnitas riigipea pressikonverentsil Interfaxi vahendusel.

Presidendi jutu järgi vaadati läbi terve hulk küsimusi. Nagu ta märkis, et arutelu leidis aset absoluutselt konstruktiivses õhkkonnas, ilma igasuguste emotsioonide või lisaprobleemideta, mis mõnikord on aidanud kaasa, kuid aeg-ajalt on läinud risti vastupidi sellise kohtumiste eesmärkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles