Malaysiani lennuk võis lennata veel mitu tundi pärast viimast kontakti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuala Lumpuri lennujaamas saavad inimesed kirjutada suurele plakatile oma sõnumeid kaotsiläinud lennuki reisijaile.
Kuala Lumpuri lennujaamas saavad inimesed kirjutada suurele plakatile oma sõnumeid kaotsiläinud lennuki reisijaile. Foto: SCANPIX

USA uurijad kahtlustavad, et kaduma läinud Malaysiani lennuk võis lennata veel neli tundi pärast oma viimast kontakti lennujuhtidega, kirjutab tänane Wall Street Journal.

Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest


Ameerika uurijate teooria põhineb andmetel, mida saadavad maa peale automaatselt Boeing 777 lennukitel kasutatavad Rolls Royce’i mootorid. Viimane ametlik kontakt lennujuhtidega oli Kuala Lumpurist Pekingi poole teele asunud lennukil tund aega pärast starti. Wall Street Journalis anonüümsetele allikatele viidates avaldatud info kohaselt võis lennuk sõita ühtekokku viis tundi.

Praeguse seisuga otsitakse lennukit, mille pardal oli 239 inimest, 90 000 ruutkilomeetri suuruselt alalt. Uurijate sõnul ei välista nad jätkuvalt kaaperdamist ning USA Luure Keskagentuur (CIA) on öelnud, et ei välista terrorismi.
 

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles