Separatistid vabastasid Luganskis veel viis pantvangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemeelse opositsiooni ja Venemaa lipud Luganskis julgeoleketeenistuse hoone juures ja hoonel. Akmast on välja torgatud Ukraina lipp.
Venemeelse opositsiooni ja Venemaa lipud Luganskis julgeoleketeenistuse hoone juures ja hoonel. Akmast on välja torgatud Ukraina lipp. Foto: SCANPIX

Separatistid vabastasid Ida-Ukrainas Luganskis veel viis pantvangi, läbirääkimised riikliku julgeolekuteenistuse hoone vabastamiseks aga jätkuvad.

Hoone hõivanud venemeelsetega petud läbirääkimiste tulemusel on sealt välja pääsenud kokku 56 inimest, vahendas Ukraina julgeolekuteenistuse pressiosakond.

Inimesed väljusid relvituna, keegi neist viga ei saanud.

«Isikud, kes ehitist jätkuvalt blokeerivad, lubasid siseneda mitmel Ukraina rahvasaadikul, kes pärast seda takistamatult ka välja pääsesid,» kinnitas pressiosakond.

Varem oli avalikustatud, et ööl vastu täna kella 1 paiku lubasid radikaalselt meelestatud isikud julgeolekuteenistuse Luganski oblasti keskuse hoonest väljuda 51 inimesel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles