Valitsusjõud likvideerisid Janukovõtši suvilas asunud terroristide baasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurite kontrollpunkti Slovjanski lähistel.
Ukraina sõdurite kontrollpunkti Slovjanski lähistel. Foto: SCANPIX

Pataljonid Ukraina ja Azov likvideerisid Donbassis ekspresidendi Viktor Janukovõtši poja suvilas asunud terroristide baasi.

Pataljonide sõdurid viisid täna läks kaks edukat operatsiooni Ida-Ukrainas, kirjutas rahvasaadik Oleg Ljaško Facebookis. «Donetski oblastis Esimese mai rajoonis Urzufi asulas võeti rünnakuga ära separatistide ja Vene võitlejate ümberlaadimisbaas, mis oli seatud sisse Janukovõtši poja Viktori suvilasse. Pärast esialgset ülevaatust leiti sealt suur kogus tulirelvi ja sularaha.»

Lisaks sellele võtsid valitsusjõud oma valdusesse ekspresident Janukovõtšile kuulunud kaatri, millega terroristid tõid lahingumoona ja terrorioperatsioonide jaoks vajalikke tulirelvi Donetski oblastisse.

«Mariupolis võeti erioperatsiooni tulemusel kinni kohalike separatistide liider ja isehakanud linnapea Dmitri Kuzmenko vend Deniss. Kinnivõtmise ajal likvideeriti «Donetski rahvavabariigi» terroriste. Terrorismivastases operatsioonis osalenud sõdurite seas kaotusi pole. Informatsiooni separatistide ja bandiitide asukohast edastas kurikuulsa Oploti liige Viktor Kolejanov,» kirjutas Ljaško Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles