Seksiorgiaid paljastanud Türgi ajakirjanik sai kinga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Işıl Cinmen.
Işıl Cinmen. Foto: twitter

Türgi ajaleht Habertürk vallandas oma töötaja Işıl Cinmen`i: põhjuseks tema viimase aja lood, mille hulka kuulus ka skandaali tekitanud artikkel Istanbulis peetavatest seksipidudest. 

«Ülemuste vastuseisust hoolimata lasti mind Habertürkist lahti – kohast, kus ma töötasin kaks ja pool aastat. Minu viimase aja lugude pärast,» ütles Cinmen uudisportaalile Bianet.

Naine võitis kuulsust vastuoluliste teemakäsitlusega, mis hõlmasid nii seksuaalteemasid kui kurdide olukorda Türgis. Eelmisel nädalavahetusel kirjutas Cinmen pealinna Istanbuli ärikvartalis Maslakis asuvast ööklubist, kus peeti svingerite pidu ehk osalised vahetasid omavahel sekspartnereid. Vaid päevad varem korraldas politsei reidi sarnasesse asutusse ühes Lõuna-Türgi villas.

«Miks nad seda teevad? Kuidas nad alustavad? Kuidas nad oma kaasad ära veensid? Millist rolli mängib abielus armukadedus?» – neid küsimusi lubas Cinmen enne vallandamist lahata oma järgmistes lugudes.

«Natukene veider – kõik üritasid mu lahtilaskmist takistada, aga otsus tuli meelevaldselt ja kõige kõrgemalt tasemelt,» kommenteeris naine, kes ei soovi «vaatamata ebaõiglusele» lehte kohtusse kaevata. Tema artikkel seksipeost on nüüdseks ajalehe veebiküljelt eemaldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles