Türgi hotellis ehmatasid Briti turiste võltsdžihadistid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid Türgi kuurordis
Turistid Türgi kuurordis Foto: SCANPIX

Marmarise piirkonnas asuv hotellis kohutasid turiste Lähis-Ida riietes võltsdžihadistid, hotelli sõnul oli tegemist kõigest Hollywoodi märulite teemalise šõuga.

Puhkusel viibiv briti elektrik Jason Phytian meenutab, et turistide basseini äärde ilmusid mängurelvade ja lähisidalike riietega isikud, kes hakkasid kõva häälega karjuma. Üks džihadistiks maskeerunud mees, kelle käes oli bensiinikanistri moodi anum, kallas Jasonile vedelikku pähe ja tõmbas välja oma tulemasina.

Suurem osa turistidest pidasid sellist naljatlemist ebameeldivaks ja kohatuks, eriti veel 27. juunil Tuneesias toimunud 30 hukkunuga terrorirünnaku valguses.

Hotelli esindajate sõnul mingit turistide seas paanika külvamist ei toimunud, tegemist oli vaid meelelahutusliku esinemisega, kust võtsid osa ka Rambo ja Supermani kostüümides näitlejad.

Briti reisifirma Jet2Holidays vabandas turistidele põhjustatud ebamugavuse pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles