Venemaa võimupartei võitis kubernerivalimised Sahhalinil ja Amuuri oblastis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisjaoskond Gudermesis. Seinal ripub president Vladimir Putini pilt.
Valimisjaoskond Gudermesis. Seinal ripub president Vladimir Putini pilt. Foto: SCANPIX

Vene Sahhalini ja Amuuri oblastis võitsid kubernerivalimised ametlikel andmetel võimupartei Ühtse Venemaa kandidaadid, teatas Interfax keskvalimiskomisjoni andmetele tuginedes.

Kui loetud olid kõik hääled, kogus Oleg Kožemjako (Ühtne Venemaa) Sahhalini kubernerivalimistel 67,80 protsenti häältest (97 859 häält), teatas Interfaxi korrespondent keskvalimiskomisjoni infokeskusest.

Järgnesid kommunist Svetlana Ivanova 20,27 protsendiga (29 249) ja Õiglase Venemaa Eduard Taran 4,48 protsendiga (6461).

Amuuri oblastis võitis kubernerivalimised Ühtse Venemaa kandidaat Aleksandr Kozlov 50,64 protsenti häältest, teatas Interfaxi korrespondent. Järgnesid liberaaldemokraat Ivan Abramov 28,30 protsendiga (60 545 häält) ja kommunist Roman Kobõzov 14,87 protsendiga (31 822).

Valimised peeti 83 regioonis. Tulemusi peetakse tähtsaks 42 regioonis. Kahekümne ühes regioonis valitakse kuberneri ja 11 regionaalparlamenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles