Habarovski matusebüroo töötajad vedasid kirstus musta kalamarja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Habarovskis võeti ühe matusebüroo bussi juhilt ära pool tonni musta kalamarja, teatas Interfaxile Vene siseministeeriumi pressiesindaja Jelena Aleksejeva.

Bussi pidas kiiruse ületamise pärast kinni Habarovski krai liikluspolitsei. Autojuht selgitas, et toimetab ühe surnud naise laipa Nanai rajooni Majaki asulast Habarovskisse.

«Kohale kutsuti operatiivuurimisrühm. Bussi ülevaatusel selgus, et salongis koolnut ei ole. Selle asemel oli kirstus kinnijoodetud termopakendites kaaviar, eeldatavasti tuuramari. Ühtekokku võeti ära 500 kg kalamarja,» ütles Aleksejeva.

Kaks matusebüroo töötajat peeti kinni. Nende tunnistuste kohaselt pöördus nende poole tundmatu mees palvega toimetada sugulase surnukeha Habarovski surnukuuri ja lubas maksta transpordi eest 25 000 rubla.

«Võõrandatud kalamari anti vastutavale hoiule. Habarovski rajooni uurimisosakond alustas asja uurimist. Rakendatakse meetmeid, et tuvastada isikud, kes on seotud eriti hinnaliste vee-bioloogiliste ressursside seadusvastase püüdmise ja transportimisega,» lausus Aleksejeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles