Veider juhtum Uus-Meremaalt: maanteelt leiti tuhandeid opossumisabasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opossum.
Opossum. Foto: SCANPIX

Uus-Meremaal tekitab inimestes hämmeldust kohalikelt maanteedelt avastatud kummaline leid, milleks on tuhanded opossumisabad.

Värske välimusega sabad leiti nädalavahetusel Aucklandi ja Northlandi kiirteedelt ja väiksematelt teedelt, kirjutab veebileht stuff.co-nz. Ühe mootorratturi sõnul asus ta neid kokku lugema ja sai umbes 15 saba kilomeetri kohta. Kohalike võimude sõnul pole neil õrna aimugi, kes ja miks sabasid laiali puistama asus.

Miks peaks keegi tegema sellist lõbusõitu, kus veoautokast on opossumisabasid täis ja siis puistata neid aknast välja nagu roosi õielehti? Jäi kohalikule volikoguliikmele Neil Hendersonile kogu juhtum arusaamatuks. See on väga veider.

Ühe teooria järgi on teo taga opossumite väljapraakija, kes töötasu saamiseks võttis tehtud tööst kaasa tõendusmaterjali. Opossuminahafirma kinnitas väljaandele New Zealand Herald, et loomade kehad jäetakse tavaliselt ikkagi ühte tükki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles