Majaomaniku poolt puu külge kinniteibitud murdvaras suri (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

USAs Washingtoni maakonnas suri reede õhtul võõrasse majja sisse tungida püüdnud 31-aastane mees, kelle 68-aastane majaomanik pärast teolt tabamist puu külge sidus, vahendas FOX10 News.

Majaomanikust Nathaniel Johnson arreteeriti pärast vahejuhtumit ning viibib vahi all kuni kohtuekspertiisi tõendite saabumiseni.

«Ma ütleks, et tegu on väga erilise juhtumiga,» ütles Washingtoni maakonna šerif Richard Stinger, lisades, et asitõendid viitavad samas piirkonnas elanud murdvarga Cleveland Gully tapmise mittetahtlikule olemusele.

Johnsoni ütluste kohaselt on tema majja ka varem püütud sisse tungida ning ta ei saanud lasta sel korduda.

Jätmaks muljet, et teda kodus pole, peitis Johnson oma auto naabri maja ette ja läks koju, tulesid aga põlema ei pannud ja jäi tagaukse juurde ootama, vahendas šerif majaomaniku kirjeldusi.

Kella kümne ajal õhtul kohaliku aja järgi murdis Gully luku, seepeale lõi Johnson sissetungija pikali, sidus tal käed selja taha ja toimetas ta puu juurde.

Šerifi andmetel kasutas Johnson varga puu külge kinni sidumiseks elektrikaablit ja köit ning teipis ta mitu korda üle, sealhulgas ka mehe suu ja näo.

Seejärel läks Johnson naabrit appi kutsuma ja helistas politseisse, aga ajaks kui julgeolekujõud kohale jõudsid, oli Gully juba surnud. Surma põhjus on jätkuvalt teadmata, vahendas FOX10 News.

FOX10 News | WALA
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles