Bangladeshi rünnakus kahtlustatu suri tulevahetuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bangladeshi politseijõud.
Bangladeshi politseijõud. Foto: STRINGER/REUTERS

Bangladeshi ramadaanitseremoonia ründamises kahtlustatav islamist sai kinnipeetuna tulevahetuses surma, ütles täna politsei.

Politsei kiirreageerimisüksus (RAB) oli eile õhtul toimetamas kahtlusalust Shafiul Islam Doni kinnipidamiskohta, kuid islamistid ründasid autot. Puhkes tulevahetus, mille käigus sai 22-aastane Don surma, ütles RAB-i kohalik komandör Shariful Islam.

«Ründajad püüdsid Doni vabastada ja avasid tule. Meie tulistasime vastu,» seletas ta. «Pärast lühikest tulevahetust põgenesid nad sündmuskohalt. Me leidsime Doni ja veel ühe inimese surnuna.»

Politsei oli võtnud Doni kinni juunis Sholakia linnas, kus islamistid ründasid ramadaani lõppu tähistavale tseremooniale kogunenud inimesi.

Politsei esindaja sõnul kuulus mees rühmitusse Jamayetul Mujahideen Bangladesh (JMB), mida võimud süüdistavad hulga välismaalaste ja usuvähemuse liikmete tapmises. Dan olevat mitmest tapmisest osavõtu üles tunnistanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles