Rootsis murdsid vargad majja, et jäätist süüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Rootsi politsei uurib juhtumit, kus vargad murdsid majja sisse, et seal jäätist süüa, vahendab The Local.

Göteburgi perekond langes ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastasid varahommikul koju naastes, et nende majja oli sisse murtud.

Politseid teavitati Kvibergi piirkonnas aset leidnud intsidendist kell 1.42 öösel. «Keegi tabas vargad teolt. Nad luusisid maja ümber taskulambiga ringi,» sõnas politsei kõneisik Ulla Brehm GT-le.

Politseil ei läinud korda murdvaraid tabada, kui nad perekonna saabudes kiirelt põgenesid, kuid neist jäid kööki maha ilmselged asitõendid.

«Vargad olid läinud külmkapi juurde ja võtnud sealt välja jäätisepakid ja muid asju, mida nad süüa kavatsesid,» sõnas Brehm. «Jäätise söömiseks neile siiski aega ei jäänud.» Pole teada, kas midagi ka varastati.

See pole Rootsis esimene sarnane intsident. Eelmisel kuul murdsid vargad sisse poodi Lõuna-Rootsis, kus ladustati lennukitäit komme.

Möödunud aastal hoiatas poepidaja organiseeritud kommivaraste jõugu eest, kelle tegutsemist piirkonnas kahtlustati, kuna mehe poest varastati tuhandete kroonide väärtuses šokolaaditahvleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles