Ühendriikides süüdistavad kaks naist Trumpi käperdamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: AFP/SCANPIX

Ühendriikides ilmusid avalikkuse ette kaks naist, kes süüdistavad vabariiklaste presidendikandidaati käperdamises, kirjutasid kolmapäeval väljaanded New York Times, The Palm Beach Post ja Yahoo News.

New York Timesi andmetel leidis ahistamine aset aastaid tagasi. Ühte naistest olevat Trump käperdanud ja teist suudelnud.

Ühe naise sõnul leidis ahistamine aset ühe lennureisi ajal kolmkümmend aastat tagasi. Teise naise sõnul suudles Trump teda pilvelõhkuja liftis 2005. aastal.

Trump on süüdistused tagasi lükanud.

Naiste sõnul tulid nad avalikkuse ette pärast seda, kui nägid Trumpi teist valimisväitlust demokraatide kandidaadi Hillary Clintoniga. Trump kinnitas seal, et ei ole kunagi naisi ahistanud.

Kohe debati alguseks võttis Anderson Cooper üles ka eelmisel nädalal avalikkuse ette jõudnud kümnendivanuse salvestuse, kus Trump kiitleb üsna nilbelt oma eduga naiste hulgas.

«See oli nii-öelda riietusruumi meestejutt. Ma ei ole selle üle uhke. Ma tõepoolest ei ole selle üle uhke. See tekitab minus väga suurt piinlikkust,» tõdes Trump.

«Ma austan väga naisi ja pole tegelikult kedagi, kes seda minust rohkem teeks. See jutt on piinlik, kuid ma pole midagi sellist tegelikkuses teinud. Seevastu Islamiriigiga saan ma hakkama. Neist ma saan lahti,» kinnitas Trump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles