Stjuardessi välimust kommenteerinud mees visati lennukist välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alaska Airlinesi reisilennukid.
Alaska Airlinesi reisilennukid. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides visati reisilennukist välja meesreisija, kes tegi stjuardessi haavanud märkuse tema välimuse kohta.

«Oo, kenake (Ooh, sexy!)!» hüüdis meesreisija enne õhkutõusu päästevesti kasutamist õpetanud stjuardessile. Sellisena kirjeldas 9. oktoobril lennufirma Alaska Airlines reisilennukis aset leidnud intsidendi algust pealtnägijast naisreisija oma suhtlusvõrgustiku Facebook kontol.

«Ta istus keskel ning mõlemal pool tema kätt istusid naised, kes tundsid end nähtavalt ebamugavalt. Kohe tema ees istuvad kaks naist ja mina vahetasime pilke, mis rääkisid ebamugavustundest,» kirjeldas reisija vahejuhtumit lennukis, mis valmistus stardiks Seattle´ist Tacomasse.

«Lennusaatja võttis vesti seljast, kõndis tema juurde ja ütles: «Te peate olema lugupidav!» ning kõndis seejärel tagasi, et jätkata oma tööd,» jätkas pealtnägija. Meesreisija olevat seepeale stjuardessile vastanud: «Olge nüüd, ma lihtsalt mängisin teiega! (C’mon, I’m just playing with you!)»

Stjuardess olevat seepeale demonstratsiooni lõpetanud ning arutanud juhtunut kolleegidega. Seejärel palus lennukisse sisenenud lennujaama töötaja meesreisijal võtta oma asjad ja lennukist lahkuda. Seda oma süüd eitanud mees reisijate aplausi saatel ka tegi.

Pealtnägija ingliskeelset kirjeldust juhtunust saab lugeda siit:

Allikas:
Allikas: Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles