Donald Trump ahistas John Travolta naist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta ja Kelly Preston
John Travolta ja Kelly Preston Foto: SCANPIX

Praegune USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump avaldas 2009. aastal kaastunnet näitleja John Travoltale ja ta naisele Kelly Prestonile pärast seda, kui paari 16-aastane poeg Jett puhkusereisi ajal ootamatult suri.

Trump paljastas enne kaastundeavaldust oma niinimetatud ülikooli, Trump University blogis, et talle jäi juba varem Travolta naine silma ning ta üritas temaga suhet luua ja seksida, edastab The Independent.

Kelly Preston teatas teda ahistanud Trumpile kategooriliselt, et ta on oma mehele truu ja palus end rahule jätta. Trumpil ei jäänudki muud üle, kui seda teha.

«Kaua aega tagasi, kui ma veel abielus ei olnud, kohtusin klubis Kelly Prestoniga ja ma pingutasin väga, et tema tähelepanu saada, flirtida ja temaga seksida. Kelly oli ilus ja ebatavaline, kuid kõikidest katsetest hoolimata ei õnnestunud teda saada. Mul ei olnud aimugi, et ta John Travoltaga abielus on,» kirjutas Trump blogis.

Alles pärast seda teadet avaldas ta Travoltale ja Prestonile nende poja surma tõttu kaastunnet.

See bolgipostitus tuli päevavalgele pärast 2005. aastast pärit skandaalset videot, milles Trump kasutab naiste kohta roppusi. Nüüd süüdistab teda umbes 13 naist seksuaalses ahistamises ja rünnakutes.

Trump eitas nende naiste ahistamist ja lubas nad kohtusse kaevata.

Kõige värskem süüdistus pärineb pornostaarilt Jessica Drake'ilt, kelle väitel pakkus Trump talle kümme aastat tagasi 10 000 dollarit, et ta temaga seksiks, hiljem aga oma eralennuki kasutamisvõimalust.

Trumpi teatel on kõik need naised, kaasa arvatud Drake valetajad, kes tahavad ta mainet kahjustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles