Pakistanis hukkus kahe rongi kokkupõrkes 17 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pakistani lõunaosas hukkus täna varahommikul kahe rongi kokkupõrkes vähemalt 17 inimest, vigastatuid on kümneid.

Õnnetus juhtus India sadamalinnas Karachis, kui Multani linnast teele asunud rong rammis Jumma Gothi rongijaamas seisnud rongi.

Telepildist võis näha paindunud metallist vagunivrakkides lõksus inimesi, keda päästjad üritasid vaguneid lõhki lõigates välja saada.

«Praegu ei ole ohvrite täpne arv veel teada, kuid mõlemas rongis võib (kokku) olla kuni tuhat reisijat,» teatas India kõrge ametnik Nasir Nazeer. «Saatsime kohale päästemasinad ning lõikevarustuse, et eemaldada ümber paiskunud vagunid rööbastelt ja päästa reisivagunites lõksus olevad inimesed.»

Karachi Jinnah' haigla pressiesindaja Seemi Jamali sõnul hukkus vähemalt 17 inimest. Haiglasse toimetati ka umbes 50 vigastatut.

Rongiõnnetused on Pakistanis tavalised. Riik päris endiselt koloniaalvõimult Suurbritannialt tuhandeid kilomeetreid raudteerööpaid, mis on halvas seisus korruptsiooni, kehva halduspraktika ja investeeringute puudumise tõttu.

Septembris sai riigi keskosas asuvas Multani linnas kahe rongi kokkupõrkes surma neli ja viga üle saja inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles