Sir Attenborough: «Kuidas lahendada Trumpi-probleemi? Me võime ta maha lasta!» (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir David Attenborough.
Sir David Attenborough. Foto: PA images/Scanpix

Vastuseks küsimusele, kuidas lahendada Donald Trumpi poliitikast tekkida võivaid probleeme, vastas legendaarne BBC töötaja Sir David Attenborough, et me võiks ta lihtsalt maha lasta, vahendab INews.

90-aastane Attenborough tegi muidugi nalja, kuigi ta on varemgi kritiseerinud Trumpi kliimamuutuste eitamist ja võrrelnud Trumpi populistlikku võitu Suurbritannia eraldumisega Euroopa Liidust, sõnades, et Brexit oli rumalalt korraldatud referendumi tagajärjel tekkinud segadus.

«Populismi ja parlamentaarse demokraatia eristamisel on palju segadust. Seetõttu oleme praegu ka selle Brexiti-jama sees, kas pole?» sõnas Sir David Trumpi kampaaniat Brexitiga võrreldes.

Küsimusele, kuidas suhtub Attenborough sellesse, et Ühendriigid valivad presidendi, kes väidab, et kliimasoojenemine on hiinlaste vandenõu, peitis mees näo kätesse.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles