Norra koolis hukkus pussitamises kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wilds Minne kool Kristiansandis.
Wilds Minne kool Kristiansandis. Foto: Tor Erik Schroeder/AP/Scanpix

Norra politsei otsib pussitamises kahtlustatavat, kes tappis ühe poisi ja naise Kristiansandi põhikoolis, kirjutab The Local.

Eile õhtuks ei olnud politseil kell 16 toimunud Wilds Minne koolis pussitamise toime pannud isiku suhtes kuigi palju juhtlõngasid. Korrakaitsjad ei ole teinud kindlaks ründajate arvu ega seoseid ohvritega.

Politsei teatel töötas hukkunud naine kooli lähedal asuvas lasteaias.

«Me teame, et tegemist on naisega, kes töötas piirkonnas asuvass eralasteaias. Linnavalitsus hindab nüüd viise, kuidas edasi toimida,» sõnas linnapea Harald Furre ringhäälingujaamale NRK.

Väljaande Fædrelandsvennen teatel oli naine 40 eluaastates norralanna.

Politseinik Terje Kaddeberg Skaari sõnul ei ole tõendeid, et rünnakul oleks olnud pealtnägijaid.

«Seetõttu ei ole me suutnud kindlaks teha, kas ohvrite vahel oli mingi seos,» sõnas Skaar eilsel pressikonverentsil.

Politseid teatati pussitamisest kell 16.10 kohaliku aja järgi. Mõlemad ohvrid viidi Lõuna-Norra haiglasse. Naine suri haiglas kell 17.46 ja poiss umbes 15 minutit hiljem.

Kooli esindaja Anne Marie Mauland Mansoori teatel ei olnud rünnakus seotud ükski õpilane. Tema sõnul ei näinud ükski õpilane ka toimunut pealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles