Joe Bideni ajuvähki surnud poja lesest sai paar Bideni teise pojaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA endine asepresident Joe Biden koos poja Hunter Bideniga.
USA endine asepresident Joe Biden koos poja Hunter Bideniga. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

USA endise asepresidendi Joe Bideni perekond paistab tavaliselt kui mõnelt klantsajakirjalt leheküljelt maha astunud, jõudis nüüd päevavalgele pikantne skandaal.

Nimelt on USA tabloidi New York Posti teatel süttinud Joe Bideni ajuvähki surnud poja Beau Bideni lese Hallie Bideni ja Beau' abielus venna Hunteri vahel armuleek, vahendab Washington Post.

Seebiooperitaolist lugu on isiklikult kinnitanud juba nii Hunter Biden ise kui ka tema vanemad.

«Hallie'l ja mul on uskumatult vedanud, et oleme sedavõrd keerulisel ajal leidnud üksteises armastuse ja toe,» teatas Hunter Biden tabloidile. «Meil on ka vedanud, et igal sammul on meid toetanud pereliikmed ja sõbrad,» lisas ta.

New York Posti andmeil alustasid Hallie ja Hunter oma suhet pärast seda, kui Hallie' abikaasa Beau oli 2015. aasta mais ajuvähki surnud. Beau Bideni surm mõjus kokkuhoidvale suguvõsale rängalt ning Joe Biden teatas siis, et ei kavatse presidendiks kandideerida.

47-aastane Hunter Biden on ametlikult jätkuvalt abielus, kuigi tabloidi sõnul kolisid nad oma naise Kathleeniga viis kuud pärast Beau surma lahku. Pole teada, millal neist ametlikult paar sai, kuid raegu nad seda igatahes on, lisab New York Post.

Hallie'l on kaks laste, Hunteril ja Kathleenil kolm. Kuigi teade mõjus Washingtoni ringkondades parajalt šokeerivalt, on armastajatel Joe ja tema abikaasa Jill Bideni õnnistus.

Joe Biden 2013. aasta jaanuaris Washingtonis inauguratsioonitseremoonial. Tema abikaasa Jill Biden hoiab vande andmise ajal Bidenite perekonnapiiblit. Perekonnaliikmed vasakult paremale: Maisy Biden, R. Hunter Biden, Noami Biden, Finnegan Biden, Natalie Biden, Kathleen Biden, Hunter Biden, Ashley Biden, Howard Krein, Beau Biden, Hallie Biden. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster) / SCANPIX
Joe Biden 2013. aasta jaanuaris Washingtonis inauguratsioonitseremoonial. Tema abikaasa Jill Biden hoiab vande andmise ajal Bidenite perekonnapiiblit. Perekonnaliikmed vasakult paremale: Maisy Biden, R. Hunter Biden, Noami Biden, Finnegan Biden, Natalie Biden, Kathleen Biden, Hunter Biden, Ashley Biden, Howard Krein, Beau Biden, Hallie Biden. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster) / SCANPIX Foto: Carolyn Kaster/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles