Vene rahvuskaardis algas ootamatu kontroll (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Igor Onutšin/Sputnik/Scanpix

Täna algas Venemaa rahvuskaardi üksuste lahinguvalmiduse ootamatu kontroll, edastas Interfaxile ametkonna pressiosakond.

«Rahvuskaardi föderaalteenistuse direktori, rahvuskaardi ülemjuhataja armeekindral Viktor Zolotovi otsusel toimub alates 13. märtsist lahinguvalmiduse ootamatu kontroll,» edastati rahvuskaardist.

Seal märgiti, et taoline kontroll toimub hiljuti loodud ametkonnas esimest korda, see algab Kesksõjaväeringkonnas ja seda jätkatakse teistes sõjaväeringkondades.

«Hulk rahvuskaardi juhtimisorganeid, ühendusi, üksusi ja allüksusi viidi lahinguvalmidusse. Rahvuskaardil lasuvatest ülesannetest lähtudes kontrollitakse valmidust võitluseks diversiooni- ja luurerühmadega, terrori- ja äärmusrühmitustega,» märgiti pressitalituses.

Kontrolli käigus viimistletakse riigi energeetika-, tööstus- ja transpordiobjektide kaitsmist, tegeletakse mobilisatsiooniküsimustega, polügoonidel ja õppekeskustes viiakse läbi terroritõrje taktikaharjutusi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles