Leedus kahtlustakse noormeest nelja pereliikme mõrvas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrvapaik ja peamine kahtlusalune, 27-aastane Egidijus Anupraitis.
Mõrvapaik ja peamine kahtlusalune, 27-aastane Egidijus Anupraitis. Foto: 15min.lt

Leedu politsei pressiesindaja Ramūnas Matonis ütles BNSile, et eile õhtul kuulutati rahvusvaheliselt tagaotsitavaks neljaliikmelise perekonna tapnud mees.

Kaunase rajooni Gaižiūnai küla 27-aastane elanik tappis oma ema (sündinud 1968), isa (sündinud 1967), vanaema (sündinud 1942) ja isa venna (sündinud 1979), vanaisa (sündinud 1936) leiti läbilastud jalaga.

Kohtumeditsiini asjatundjate väitel leidis verepulm aset juba varem kui esmaspäeval. Politsei otsib mõrtsukat kogu riigist ja ka välismaalt.

Foto: 15min.lt
Kuritöö leidis aset kõrvalises talus.
Kuritöö leidis aset kõrvalises talus. Foto: 15min.lt

Anupraitist tundnud inimeste sõnul oli ta andekas õpilane, kuid koolis pidi taluma palju kiusamist. Noormees lahkus Leedust, et õppida edasi välismaal – nii San Franciscos kui ka hiljem Inglismaal Liverpooli ülikoolis, kus ta spetsialiseerus keemiale. Hiljuti naasis ta pärast õpingute lõppu kodumaale. Varasemaid rikkumisi tal politsei sõnul ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles