Endine senaator soovitab Trumpil Twitterist loobuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide president Donald J. Trump.
Ameerika Ühendriikide president Donald J. Trump. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Endine USA senaator ja vabariiklaste presidendikandidaat Rick Santorum usub, et Donald Trumpi administratsioonil läheks hästi, kui president suudaks ainult Twitteri kasutamisest loobuda, vahendab CNN.

«Kui iga päev säutsuda ja siunata meediat ja kurta selle üle, kuidas sind koheldakse, siis ei taha keegi enam sinuga tegemist teha ja lepingud jäävad sõlmimata. Sõnum on selline,» teatas Santorum eile saates «State of the Union».

«Loodetavasti on viimased üheksa päev näidanud, et kui sa oma eesmärgi juurde jääd, järgid tegevusplaani, keskendud poliitikale ning täidad kampaania ajal antud lubadusi, mis ameeriklasi puudutavad, siis on sul võimalus olla suurepärane president,» lisas endine senaator.

Trump naasis oma esimeselt üheksa päeva kestnud välisvisiidilt, mille käigus kasutas Twitterit vähem kui tavaliselt. Eile hommikul kasutas ta kodumaa pinnal aga taaskord võimalust rünnata meediat tema sõnul väljamõeldud infolekete levitamise eest.

«Minu arvamus on see, et Valgest Majast tulevad lekked on #Libauudiste meedia väljamõeldised,» säutsus Trump. «Kus iganes võib näha sõnu «allikate väitel», nimesid mainimata, on väga võimalik, et neid allikaid ei eksisteeri vaid on valeuudiste kirjutajate välja mõeldud. #Libauudised on meie vaenlased.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles