Helsingis sõitis auto jalakäijatele otsa, hukkus üks inimene, vigastatute seas ka üks eestlane (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuspaik Helsingis.
Sündmuspaik Helsingis. Foto: Reuters/Lehtikuva

Üks inimene hukkus ning mitu inimest, nende seas üks eestlane sai viga täna Helsingi kesklinnas, kus sõiduauto Jaguar sõitis ülekäigurajal jalakäijatele otsa.

Politsei sai teate raskest liiklusõnnetusest Lönnrotinkatu ja Annankatu tänava ristmikul kell 18.15, vahendas Yle.

Kui algselt teatati ekslikult, et liiklusõnnetuse põhjustas veok, siis hiljem selgus, et tegemist oli punase Jaguariga. Helsingi politseijuhi Patrik Karlssoni sõnul sõitis Jaguar inimestele otsa ülekäigurajal või selle kõrval.

Neli inimest viidi vigastustega haiglasse, lisaks neile sai viga veel mitu inimest, kuid neile osutati abi kohapeal. Helsingin Sanomat kirjutab, et haiglasse viidute seas oli kaks meest ja kaks naist - üks eestlane, kaks venelast ja soomlane. Teadaolevalt ei ole kannatanute vigastused rasked. Hukkunu oli soomlanna.

Politsei teatel oli kinni peetud Jaguari juht, umbes 50-aastane soomlane ilmselt joobes. Praegu ei viita miski sellele, et tegemist oleks olnud terroriaktiga, kinnitas Soome politsei.

Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles