Mumbais hukkus kaheksa välismaalast

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

India finantskeskuses üleeile õhtul vallandunud terrorirünnakute laviinis kaotas senistel andmetel elu kokku kaheksa välismaalast ning veel paarkümmend said erinevaid vigastusi.

 

Kolm hukkunut olid sakslased, üks Jaapani kodanik, üks kanadalane ja üks austraallane, vahendas AFP andmeid, mida edastas India sisejulgeoleku sekretär M. L. Kumawat.

Eelnevalt on juba teatatud  ka ühe briti ja teisegi austraallase hukkumisest, kuid kohalikud võimud kahe hukkunu rahvust ei ole kinnitanud.

Kumawati sõnul pärineb tema info eriüksustelt, mis tõrjusid tundmatuid sissetungijaid kahest Mumbai luksushotellist ja juutide kultuurikeskusest.

Kannatanute seas on kõrge ametniku sõnul samuti kolm sakslast, üks hiinlane, kaks USA kodanikku, viis britti, üks norralane, üks hispaanlane, üks kanadalane, üks soomlane, üks austraallane, üks itaallane, kaks inimest Omaanist ja üks Filipiinidelt.

Kokku hukkus maailma vapustanud terrorirünnakutes vähemalt 130 ja viga sai veel ligi 300 inimest, kuid kõik andmed võivad veel muutuda.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles