Vene tuumabaaside kohal tiirutavad tundmatud objektid

Igor Taro
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa kool lavastas tulnukaröövi
Inglismaa kool lavastas tulnukaröövi Foto: theunexplainedmysteries.com
Uurali ufoloogid on täheldanud Jekaterinburgi kandis asuvate strateegiliste raketivägede baaside lähistel suurt hulka tundmatuid lendavaid objekte, teatab kohalik uudisteagentuur Novõi Region.

Sverdlovski oblastis asuva Berezovski väikelinna elanik Gennadi on viimase aasta jooksul filminud oma rõdult kümneid objekte, millest suurt osa peab kohalik anomaaliate uurimise asjatundjate komitee tundmatuteks lendavateks objektideks, tulnukateks.



Videosalvestisi on läbi vaadanud ka kohaliku lennujuhtimiskeskuse asjatundjad. «Kaks kolmandikku on tõenäoliselt lennukid ja kopterid, kuid ülejäänute päritolu pole võimalik lennundusega seletada. Need objektid demonstreerisid veidraid omadusi, nagu muutuvat trajektoori, kiireid suunamuutusi, järske peatumisi,» sõnas Aleksei Komanev, anomaalsete nähtuste Uurali eksperdikomisjoni juht uudisteagentuurile.



Silindrid ja harkjalad


Oma ala asjatundjate kinnitusel võib rõdul filmitud tundmatuid lendavaid objekte liigitada mitmesse gruppi: silindrid, mis helendavad kolmevärviliselt, rombikujulised, valguskerad, tulukestega harkjalad. Kõik nad tiirutavat strateegiliste raketivägede baaside ümbruses.



Tulnukate invasiooni kardab ligi 1,5 miljonit venemaalast ehk enam kui üks protsent Vene rahvastikust, selgus aasta tagasi avaldatud Venemaa avaliku arvamuse uuringust.



Ufohuvilistele oma kaitseala


Vene meedia märgib, et kosmosetulnukate probleem vaevab riiki juba aastaid.


Tänavu veebruaris kirjutas ajakiri Itogi, et Permi kraisse on kavas luua ufohuvilistele omalaadne kaitseala. Nn M-ski anomaalsete nähtuste kolmnurga keskus asub Molebka külas Kišerti rajoonis.



Väidetavalt juhtub sealkandis pea iga päev midagi seletamatut – keegi näeb lendavat taldrikut või ringi jalutavaid tulnukaid.



Neljale hektarile planeeritud kompleksi keskmesse tuleb ausammas Vene tulnukale, selle lähedusse observatoorium ning ufomuuseum.



Piirkonda seatakse üles spetsiaalsed andurid, mille info jookseb kokku observatooriumi juhtpulti, kui läheduses peaks midagi veidrat sündima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles