Raid: Pussy Riot väljendab paljude venemaalaste rahulolematust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Toomas Huik

Venemaal võimude pihtide vahele sattunud punkbänd Pussy Riot väljendab suure osa venemaalaste rahulolematust, ütles riigikogu liige Juku-Kalle Raid.

Ta rääkis ETV saates «Ringvaade», et ansambli muusikastiil talle eriti korda ei lähe, küll aga see, kuidas bändi liikmetega ümber käiakse, sest tegelikult on ansambli sõnum märksa laiem, kui paistab, vahendab ERR Uudised.

«See väljendab väga suure osa venemaalaste rahulolematust selle võimuga, mille all nad juba tükk aega virelevad,» ütles Raid. Ta rõhutas, et kaks vahistatud bändiliiget on noored emad, mis tähendab, et Venemaal pannakse vangi ka vaeseid ja julgeid, mitte vaid rikkaid ja julgeid.

Eeloleval pühapäeval toimub Von Krahli teatris Pussy Rioti toetuseks kontsertmanifest, kus Juku-Kalle Raid astub üles Eesti parlamendiliikmete nõudmisega Pussy Rioti vabastamiseks.

Kuna presidendiks valitud Vladimir Putini jalgealune ei ole nii kindel kui varem, võib 21. veebruaril kirikus protestilaulu esitanud noori naisi oodata seitsmeaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles