Singapuri sarivägistaja jahtis oma ohvreid Facebooki abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebookist oma ohvreid leidnud Singapuri sarivägistaja seisab silmitsi karmima vanglakaristusega, mida riigi süüdistajad on iial kohtualusele nõudnud.

Prokurörid nõuavad Azuar Ahamadile 45-aastast vanglakaristust. 41-aastane mees tunnistas end eile kolme naise vägistamises ja neljanda seksuaalses ründamises süüdi, süüdimõistmise käigus kaalub kohus lisaks veel 30 süüdistuse paikapidamist, teatas Straits Times.

Logistikaettevõtte endist juhtivtöötajat võib kolme vägistamise ja ühe rünnaku eest ees oodata ka rahatrahv või kepiga peksmine. Kinni võeti mees pärast seda, kui politsei avastas, et ta oli end oma rünnakute ajal mobiiltelefoniga filminud.

Azuar ründas väidetavalt 22 naist, kelle vanused jäid 18 ning 41 eluaasta vahele. Oma ohvritega tutvus ta SpeedDate’i rakenduse abil, mida ta kasutas 14 kuu pikkuse perioodi vältel kuni 2009. aasta augustini.

Ta korraldas oma ohvritega erinevates öölokaalides kohtumisi, mille käigus poetas naiste jookidesse rahusteid. Seejärel viis ta nad hotelli, sõnasid süüdistajad kohtus.

Uurijad leidsid ohvrid üles telefoninumbrite järgi, mille Azuar oli oma mobiiltelefoni salvestanud. Sama seadmega filmis ta üles ka oma rünnakud. Osa ohvreid polnud enne seda, kui politsei nendega ühendust võttis, teadlikudki, et neid oli rünnatud.

Azuari väitel ta oma ohvritele rahusteid ei andnud, tema sõnul jõid naised ise nii palju, et jõudsid mälukaotuseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles