Indias kerkis esile uus õõvastav grupivägistamisjuhtum

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indialannad New Delhis selle peatuse juures bussi ootamas, kust läks peale vägistamisohvriks sattunud 23-aastane naine.
Indialannad New Delhis selle peatuse juures bussi ootamas, kust läks peale vägistamisohvriks sattunud 23-aastane naine. Foto: SCANPIX

Kuus meest võeti vahi alla seoses uue, kuid samuti India bussis toime pandud grupivägistamisjuhtumiga, teatas täna politsei.

«Ohver oli minemas põhjapoolsesse osariiki Pandžabi oma äia ja ämma juurde, kuid üleeile ta rööviti ja sõidutati sikhide püha linna Amritsari lähistele,» sõnas kohalik politseiametnik Raj Jeet Singh uudisteagentuuri AFP teatel.

Bussijuht ja konduktor viisid naise mootorrattal tundmatusse kohta, siis liitus nendega veel viis meest. Mehed vägistasid kordamööda oma ohvrit, seejärel aga viisid eile hommikuks äia-ämma küla lähedale.

«Kuus meest on võetud vahi alla, keda süüdistatakse 29-aastase naise vägistamises, kelle nad võtsid 11. jaanuari öösel jõuga kaasa ja viisid tundmatusse kohta,» sõnas politseiametnik AFP-le ja lisas, et seitsmendat kahtlusalust jälitatakse.

«Pärast röövimist vägistasid seitse meest naist brutaalselt öö otsa,» sõnas politseinik. Kui üks kahtlusalune ta äia-ämma juurde viis, rääkis ohver toimunust mehe õdedele. Naise vigastuste ulatus on veel kindlaksmääramisel.

29. detsembril suri New Delhis grupivägistamise ohvriks sattunud 23-aastane neiu, keda vägistasid ja peksid raudkangiga kuus meest. Juhtumi ilmsiktulek põhjustas riigis ulatuslikku pahameelt ja üleskutseid naiste turvalisuse parandamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles