Berlusconi püüab takistada kompromiteerivate fotode avaldamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia peaminister Silvio Berlusconi üritab takistada tema Sardiinias asuvas villas tehtud ja väidetavalt poolpaljaid naisi kujutavate fotode avaldamist, teatas meedia laupäeval.


Berlusconi kirjutas kolm päeva tagasi Itaalia andmekaitseametile, et see takistaks Villa de Porto Rotondos tehtud fotode avaldamist, kirjutasid ajalehed La Stampa ja Il Corriere della Sera.

Kokku on olemas väidetavasti 700 fotot, mille tegi üks Sardiinia fotograaf, ning osa neist kujutab "bikiinides või palja ülakehaga tüdrukuid", kes aias peesitavad või duši all käivad, kirjutas Il Corriere della Sera.

Teistel piltidel võib näha 72-aastast Berlusconit koos riietatud naistega külalistemaja siseõuel, lisas ajaleht, mis tõi enda sõnul ära kogu peaministri kirja andmekaitseametile.

Juulis G8 tippkohtumist juhatavale Berlusconile avaldatakse survet, et ta selgitaks oma suhet 18-aastase Noemi Letiziaga, kes on peaministri ja tema teise naise Veronica Lario vahel puhkenud tüli keskmes. Lario nõuab Berlusconilt lahutust.

Neljapäeval eitas Berlusconi suhet alaealise tüdrukuga ja lubas tagasi astuda, kui kuuldused tema ja Letizia kohta peaksid tõeks osutuma.

Il Corriere andmeil on nende fotode seas, mille avaldamist Berlusconi takistada püüab, ka pildid villas korraldatud kurikuulsast uusaastapeost, millel käis ka tollal veel alaealine Letizia.

Andmekaitseametile saadetud kirjas ütles Berlusconi, et tema villa külalisi pildistati "pealetükkival" moel "privaatsetel hetkedel".

Kuid fotograafi Antonello Zappadu sõnul tegi ta pildid "mitmel pool välitingimustes, mida ei saa pidada eramuks".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles