Berlusconi toetus katoliiklaste seas on langenud

LETA/REUTERS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: AP / Scanpix

Itaalia peaministri Silvio Berlusconi toetus praktiseerivate katoliiklaste seas on seoses skandaalidega tema eraelu ümber kahanenud, kuid uue küsitluse andmetel toetavad valitsusjuhti endiselt pooled usklikud.


Nende itaallaste seas, kes käivad kirikus vähemalt kaks-kolm korda kuus, on Berlusconi reiting langenud aprilliga võrreldes viie protsendi võrra 50 protsendile, näitas pühapäeval avaldatud küsitlus, vahendas uudisteagentuur BNS Reutersi teadet.

Praktiseerivaid katoliiklasi on itaallaste seas umbes 40 protsenti.

72-aastase meediamoguli abikaasa teatas tänavu mais, et soovib lahutust ning süüdistas Berlusconit «alaealiste külastamises ja noorte veetlevate naiste edutamises poliitilistele ametikohtadele».

Suvel avalikustas üks Bari prostituut üksikasju ja telefonisalvestusi Berlusconi Rooma korteris veedetud öödest ning pidudest valitsusjuhi Sardiinia villas. Ajakirjandusse jõudsid ka fotod nende pidude alasti külalistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles