Austraalias pandi indialane tänaval põlema

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõppenud aastal sagenenud vägivaldsed rünnakud indialaste vastu said Melbourne'is jätku sellega, et üks neist pandi tänaval põlema.


29-aastane india mees oli naasmas koos oma naisega pidulikult õhtusöögilt, kui nad sattusid vastakuti vägivaldse meestejõuguga, kes ohvri bensiiniga üle valas ja põlema süütas, vahendas BBC News.

Tõsises seisundis olev kannatanu viibib praegu haiglas. Tema kehal on 15 protsendi ulatuses põletushaavu. Politsei teatel pole siiski veel selge, miks meest rünnati ja kas see oli rassistlikel kaalutlustel toime pandud kallaletung.

Sellegipoolest tekitab juhtum Indias uut pahameelt, sest alles nädala eest pussitati üks india tudeng Melbourne'is surnuks ning eelmisel aastal teatati tervest lainest sarnastest rünnakutest india õppurite vastu, mis on peletanud paljud neist Austraaliast eemale.

India valitsus on soovitanud oma maa kodanikel olla Melbourne'is ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles