Gruusia opositsioon süüdistab plahvatuses eriteenistust

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. novembril kogunes Thbilisis ligi 10 000 opositsiooni toetajat, et protesteerida president Mihheil Saakašvili poliitika vastu. Nad süüdistasid riigipead korruptsioonis ja meediavabaduse lämmatamises.
25. novembril kogunes Thbilisis ligi 10 000 opositsiooni toetajat, et protesteerida president Mihheil Saakašvili poliitika vastu. Nad süüdistasid riigipead korruptsioonis ja meediavabaduse lämmatamises. Foto: SCANPIX

Gruusia leiboristid panevad vastutuse nende erakonna büroo juures toimunud plahvatuses võimuorganistele.

Erakonna üks liidritest, Josif Šatberašvili rääkis vestluses ajakirjanikega, et tegemist oli terroriaktiga, millel olid poliitilised eesmärgid, vahendas Interfax.

Ta kinnitas meedias levitatud teavet sellest, et plahvatuses hukkus erakonna büroo naabermajas elanud naine. Šatberašvili lisas, et naine oli partei aktivist.

Lisaks sai põrutada erakonna kontorit valvanud turvamees.

Opositsionääri oletusel korraldasid plahvatuse Gruusia eriteenistused ja seoses sellega kavatseb partei liider Šalva Natelašvili teha avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles