Proua Trumpi aktifotod koguvad populaarsust (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendikandidaat Donald Trumpi abikaasa Melania Trump
Presidendikandidaat Donald Trumpi abikaasa Melania Trump Foto: AFP/SCANPIX

Mõni kümnend enne, kui proua Melania Trump pälvis avalikkuse tähelepanu võimaliku USA esileedina, poseeris Melania Knauss alasti nüüdseks enam mitteilmuva Prantsuse meesteajakirja jaoks, vahendab New York Post. 

Siis 25-aastane Sloveenia päritolu modell, tuntud kui Melania K, fotoseanss viidi avaldatud piltide autori Alé de Basse­ville’i sõnul läbi 1995. aastal New Yorgis. 

Fotodel kannab tulevane proua Trump ainult kontsakingi.

Pildid avaldati Prantsuse meesteajakirjas Max, mis sulges uksed 2006. aastal.

«Melania oli üks edukamaid modelle ja temast on tehtud palju fotosid, samuti kaanefotosid maailmakuulsate ajakirjade jaoks. See oli ühe Euroopa ajakirja jaoks tehtud pilt enne, kui ma temaga tutvusin. Taolised pildid on Euroopas väga moekad ja tavalised,» kommenteeris Donald Trump uuesti avalikkuses levima hakanud fotosid.

Melania ja Donald Trump kohtusid 1998. aastal New York Fashion Weeki peol Kit Kati-nimelises klubis, kus neid tutvustas peo korraldaja ja tollal Melaniat esindanud firma omanik Paolo Zampolli.

Nad abiellusid 2005. aastal.

Kuvatõmmis portaalist
Kuvatõmmis portaalist Foto: Kuvatõmmis
Kuvatõmmis portaalist
Kuvatõmmis portaalist Foto: Kuvatõmmis
Kuvatõmmis portaalist
Kuvatõmmis portaalist Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles