Fotod: Saksa rongiõnnetuses vigastatute arv tõusis poolesajani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaal põrkasid eile õhtul kokku reisirong ja kaubarong, vigastada sai 47 inimest, teatasid politsei ja päästetöötajad.

Õnnetus juhtus Düsseldorfi linna lähedal asuvas Meerbuschis kella poole kaheksa ajal õhtul kohaliku aja järgi.

«Vähemalt kolm inimest said raskelt viga, kuid suur enamus pääses kergemate vigastustega ja kellegi elu pole ohus,» kirjutati Meerbuschi päästeteenistuse Twitteri kontol.

Ajalehtede Bild ja Welt algselt avaldatud politseiteates räägiti samuti umbes 50 vigastatust.

«Päästetöötajad on saanud nüüdseks olukorra kontrolli alla ja vigastatud on toimetatud haiglasse,» kinnitas päästeteenistus ööl vastu tänast.

Saksa riigiraudtee eestkõneleja sõnas uudisteagentuurile DPA, et kaubarong õnnetushetkel tõenäoliselt seisis. Reisirongi haldava erafirma esindaja ütles ajalehe Bild, et rongijuht nägi takistust ja üritas pidurdada nii kiiresti kui võimalik. Rongis oli 155 reisijat.

Ajalehe andmetel sai kahjustada üle raudtee kulgev elektriliin ja päästetöid raskendasid õnnetuspaiga kohal rippuvad juhtmed.

Õnnetuse põhjused on esialgu ebaselged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles