Kodutu kõndis Pariisi lennujaamast minema 300 000 euroga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga poolt finantsinspektsioonile teabe esitamata jätmise eest määratava rahatrahvi ülemmäär tõuseb 32 000 eurolt 5 miljoni euroni.
Panga poolt finantsinspektsioonile teabe esitamata jätmise eest määratava rahatrahvi ülemmäär tõuseb 32 000 eurolt 5 miljoni euroni. Foto: VWPics/VWPics/Sipa USA/Scanpix

Prantsusmaal leidis kodutu Pariisi Charles de Gaulle’i lennujaama lukustamata kontoriuste tagant 300 000 eurot.

Ühele Prantsuse kodutule saabusid jõulud varakult, kui ta Charles de Gaulle’i lennujaama prügikastides sorides proovis õnne ka ühe Loomise rahavahendajate kontoriuksega. Ta avastas, et uks oli lahti ja see viis ruumi, kus ootasid ees kaks raha täis kotti.

Juhtumit uurinud detektiiv kinnitas lugu ja ütles, et tegu oli täiusliku kuriteoga. Tema sõnul ei tea politseinikud siiani, miks kontoriruumi uksed tol hetkel lahti olid. «Alguses arvasime, et tegu oli kokkumänguga, kuid näib, et see oli ikkagi juhuslik õnn. See on uskumatu.»

Uurijad otsivad nüüd rahaga minema jalutanud kodutut, kes on usutavasti 50ndates eluaastates ja lennujaama turvameestele teada isik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles