Pariisi politseinik läks õppustel jõkke kaduma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiniku otsingud Seine`i jões.
Politseiniku otsingud Seine`i jões. Foto: THOMAS SAMSON/AFP/SCANPIX

Pariisi politseinik läks Seine`i jões toimunud sukeldumisharjutuste käigus kaduma. Korrakaitsja otsingud on keeruliste ilmaolude tõttu raskendatud.

Pariisi naispolitseinik läks eile hommikul Seine`i jões toimunud sukeldumisharjutuste käigus kaduma, viimati nähti teda Püha Jumalaema katedraali lähistel.

Prantsuse võimud on teenistuja otsingutesse paisanud üle 100 päästja, 17 sukelduja, 20 veesõiduki ja kaks helikopterit.

Pariisi politseiprefektuuri sõnul ei ole neil kindlat teooriat selle kohta, kuidas politseinik kaduda võis, kuid oma osa võib mängida tavapärasest kõrgem veetase.

Prantsuse siseminister Gerard Collomb kirjutas Twitteris, et ametnikud teevad kõik naise leidmiseks.

Püha Jumalaema katedraali ümbritsev ala on otsingute tõttu suletud, samuti suleti autodele ja jalakäijatele kõik sillad Ile de la Cite`ine, kus katedraal asub.

Päästetöötajad Pont Saint-Michel sillal.
Päästetöötajad Pont Saint-Michel sillal. Foto: THOMAS SAMSON/AFP

Viimaste päevade vihmavalingud on Seine`i veetaset oluliselt tõstnud ja andnud alust tõsta seada linn kõrgendatud valmisolekusse.

Paljudes Lääne-Euroopa piirkondades valitsevad tormi Eleanor tõttu äärmuslikud ilmastikuolud, mis on nõudnud juba mitu inimelu ja tekitanud arvukalt purustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles