Galerii: Roomas kukkusid autod hiiglaslikku neeluauku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümned perekonnad olid sunnitud Itaalia pealinnas Roomas oma kodudest lahkuma, kui linna keskele tekkis hiiglaslik neeluauk. Auku kukkus kuus autot.

Piltidelt võis näha autosid, mis olid kümne meetri sügavusse auku kukkunud. Kodust pidi põgenema umbes 60 inimest.

Neeluaugu lähistel oli mitme kuu jooksul tehtud teetöid. Elanike sõnul olid nad tundnud, kuidas nende majad mõni päev enne varingut värisesid.

Üks naine ütles kanalile RAI: «Tundsime viimaste päevade jooksul põrandat värisemas, olime väga mures.» Tema poeg lisas: «Elanikud kartsid, et esinevad probleemid. On ime, et keegi viga ei saanud.»

Päästetöötajad evakueerisid pärast neeluaugu tekkimist 22 perekonda. Politsei sulges teed ja kohal oli kiirabi. Kannatanutest teateid pole.

Evakueeritud elanikud on praegu sunnitud elama hotellides. Kodudesse saavad nad tagasi pöörduda siis, kui majad on üle kontrollitud ja on selgeks tehtud, et naasmine on turvaline.

Neeluaugu tekkepõhjus on veel selgitamisel. Teetöid teostati piirkonnas seetõttu, et eelmisel kuul toimus suur veeleke. Arvatakse, et selle põhjustasid ehitustööd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles