Küsitlus: riigi saavutustega on rahul vaid 15 protsenti Läti elanikest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti taasiseseisvumise 20. aastapäeva tähistamine Riias 21. augustil: ülemnõukogu esimees 1991. aastal Anatolijs Gorbunovs (esireas vasakult), seimi spiiker Solvita Aboltina, president Andris Berzinš ja peaminister Valdis Dombrovskis.
Läti taasiseseisvumise 20. aastapäeva tähistamine Riias 21. augustil: ülemnõukogu esimees 1991. aastal Anatolijs Gorbunovs (esireas vasakult), seimi spiiker Solvita Aboltina, president Andris Berzinš ja peaminister Valdis Dombrovskis. Foto: SCANPIX

Läti tööealistest elanikest on vaid 15 protsenti rahul riigi saavutustega viimase 20 aasta jooksul, selgub värsketest küsitlustulemustest.

Uuringufirma TNS Latvia ja telekanali LNT küsitlus uuris Läti majanduslikult aktiivselt rahvastikult (18-55-aastastelt), kuidas nad on riigi arenguga rahul 20 aastat pärast taasiseseisvumist.

Kindlat rahulolu väljendas vaid üks protsent vastanutest, pigem rahul oli 14 protsenti vastanutest, vahendas LETA.

34 protsenti teatas, et nad on pigem mitte rahul ja 45 protsenti ütles, et nad pole kindlasti rahul riigi saavutustega.

Kuuel protsendil küsitletutest ei olnud mingit arvamust.

Uuring viidi läbi 16.-18. augustil interneti teel, küsitleti 600 majanduslikult aktiivset Läti elanikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles