Pildid ja video: Itaaliat räsinud võimas torm murdis tuhandeid hektareid metsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ägedad tuuled ja vihmahood on sel nädalal Itaalias nõudnud enam kui 20 inimese elu ja hävitanud tuhandeid hektareid metsa riigi laastatud põhjaosas, vahendab Guardian.

Pärast Itaalia põhjaosa räsimist, tabasid tormid ka riigi lõunaosas asuvat Sitsiiliat. Saare linnas Palermos hukkus üheksa ühe pere inimest. Hukkunud perekonnaliikmete seas oli ka üks ühe- ja üks kolmeaastane laps. Perekond elas Casteldaccias villas väikese jõe lähistel, mis tõusis üle kallaste. Kolmel perekonnaliikmel õnnestus põgeneda.

Teises intsidendis leiti ühe mehe surnukeha oma autost, päästjad otsivad kahte kadunuks jäänud isikut. 

Varem sel nädalal muutusid mitmed teed Sitsiilias tulvade tõttu läbitamatuks ja linnavõimud sulgesid koolid, pargid ja tunnelid. 

87-aastane naine ja 62-aastane saksa turist hukkusid reedel Sardiinias välgutabamuse järel.

Tugevat tuult ja vihma on oodata ka tänaseks.

Dolomiitide mäestikualas Venetos puhus võimas tuul aga neljapäeval tuhandetel hektaritel puid ümber. Piirkonna kuberneri sõnul on regioonis elektrita 160 000 inimest ja osa Dolomiitidest näeb välja kui Kuu pind.

Selle nädala alguses mattus vee alla hinnanguliselt kolmveerand Veneetsiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles