Twitteri kasutajad hääletasid Muski firma juhi kohalt maha (3)

Postimees
Copy
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Twitteri kasutajad pooldasid Elon Muski tagasiastumist ettevõtte juhi kohalt küsitluses, mille miljardär ise korraldas.

Kokku 57,5 protenti vastanutest valis vastusevariandi «jah» küsimusele, kas Musk peaks Twitteri tegevjuhi kohalt tagasi astuma.

Musk küsis kasutajatelt "Kas peaksin Twitteri juhi kohalt tagasi astuma?" ning 57,5 protsenti enam kui 17 miljonist vastajast vastas jaatavalt.

Musk ei ole ise veel tulemust kommenteerinud, kuid ütles enne küsitluse lõppu, et tegutseb rahva tahte kohaselt.

Küsitluse ajal ütles ta, et järeltulijat Twitteri juhi kohale ei ole tal valmis vaadatud. Isegi kui Musk astuks tagasi tegevjuhi kohalt, jääks ta endiselt ettevõtte omanikuks.

Pärast seda, kui miljardär sotsiaalmeediafirma üle ostis, on ta langenud tugeva kriitikatulva alla.

Ühe hiljuti lahkunud Twitteri töötaja sõnul näitab Musk, et on «ebakompetentne lollpea, mida me alati teadsime».

Anonüümsuse tingimusel BBC-ga rääkinud isik lisas, et investorid on ilmselt hakanud praeguseks kahtlema, kas Muski toetamine oli ikka õige tegu.

«Ma arvan, et ta on investorite surve all tagasi astuda ja ta kasutab seda küsitlust, et jätta muljet, et järgib rahva tahet, kuigi tegelikult järgib ta inimeste tahet, kes tema arveid maksavad,» märkis endine Twitteri töötaja.

Firma Wedbush Securities majandusanalüütik Dan Ives sõnas BBC-le, et küsitlus viib ilmselt lõpuks Muski lahkumiseni ettevõtte juhi kohalt ning ta nimetab tõenäoliselt ajutise tegevjuhi järgmise 24 tunni jooksul.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles