Hiina kompartei leht kustutas libauudise Kimist kui aasta seksikaimast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kena ümar nägu, poisilik sarm ja turske keha muudavad noore Kimi libaportaali The Onion kinnitusel iga naise unistuseks.
Kena ümar nägu, poisilik sarm ja turske keha muudavad noore Kimi libaportaali The Onion kinnitusel iga naise unistuseks. Foto: SCANPIX

Hiina kommunistliku partei häälekandja veebiversioon kustutas täna oma internetilehelt artikli sellest, kuidas Kim Jong-Un nimetati 2012. aasta seksikaimaks meheks. Nimelt oli väljaanne jäänud uskuma libaportaali The Onion juttu.


«Oma hävitavalt kena ümara näo, poisiliku sarmi ning tugeva, turske kehaehitusega on see Pyongyangis kasvatatud südametemurdja iga naise unistus,» kiitis The Onioni artikkel.

«Olles õnnistatud võimuauraga, mis peidab vaieldamatult armast ja nunnut poolt, pani Kim selle ajalehe toimetuse oma laitmatu moetunnetuse, šiki lühikese soengu ja, loomulikult, kuulsa naeratusega minestama,» jätkus USA libaportaali argumentatsioon.

The People's Daily Online avaldas Pyongyangi südametemurdjast rääkiva artikli nii oma inglise kui hiina versioonis. Lisaks The Onioni tsitaatide kasutamisele pani leht juurde ka 55 pildist koosneva galerii jutu keskmes olevast härrasmehest.

Leht kustutas uudise pärast seda, kui internetis hakati nende eksimuse üle nalja heitma. The People's Daily paberversioon Onioni aasta seksikaima mehe uudist ei avaldanud.

USA pilaportaal aga reageeris juhtunule oma uudise täiendamisega, kutsudes lugejaid külastama ka nende sõprade – People's Daily – lehekülge ja nimetades seda The Onioni uhkeks kommunistlikuks haruks.

Mullu pärgas The Onion oma aasta seksikaima mehe tiitliga Süüria diktaatori Bashar al-Assadi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles