Raport: Maddy röövi tellis pedofiilide jõuk

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann (pildil) algatasid kohe tütre otsingukampaania, kuid seni pole see tulemusi andnud.
Kate ja Gerry McCann (pildil) algatasid kohe tütre otsingukampaania, kuid seni pole see tulemusi andnud. Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritannia politsei oletuse järgi viidi Madeleine McCann Praia da Luzi puhkekompleksist minema rahvusvahelise pedofiilide jõugu tellimusel.

Briti ajaleht The Telegraph kirjutab, et Metropolitani politsei oli anonüümsest allikast saanud teada, et Belgias asuv pedofiilide rühm tellis kolm päeva enne Maddy kadumist «noore tüdruku» röövimise.

Briti võimud edastasid informatsiooni e-posti kaudu Portugali kolleegidele.

Keegi selle jõuguga seotud inimestest nägi Madeleine’i Portugalis ja pildistas teda. E-kirjast selgub, et politsei kahtluste järgi saadeti foto Belgiasse, sealsed ringkonnad kiitsid tüdruku heaks ja laps rööviti.       

E-kiri kuulub esmaspäeval Portugali politsei avalikustatud uurimismaterjalide hulka. Esimest korda kirjutati kõnealusest kirjast täna.  

Väiteid Madeleine’i viimisest Belgiasse võib toetada ka seik, et kaks tunnistajat on väidetavalt näinud last naaberriigisl Hollandis.

Kolmeaastane Madeleine läks kaduma eelmise aasta 3. mail toast, kus lisaks tüdrukule magasid ka tema õde ja vend.

Nende vanemad, Kate ja Gerry McCann õhtustasid samal ajal koos sõpradega samas lähedaasuvas restoranis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles