Moskva koolitulistamises haavata saanud politseinik tuli teadvusele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moskva koolitulistamises eile haavata saanud politseiniku Vladmir Krohhini seisund on veidi paranenud ja ta tuli täna hommikul teadvusele.

Moskva aselinnapea sotsiaalküsimustes Leonid Petšatnikov kinnitas, et tema vererõhk ja pulss on normaalsed.

Kui politseiniku seisund muutub jätkuvalt paremnaks, siis plaanivad arstid ta vabastada hingamisaparaadi alt kas õhtul või homme hommikul. «Me loodame väga, et tema seisund läheb paremaks,» ütles aselinnapea.

Krohhin sõitis eile koos vanemseersant Sergei Bjusoviga väljakutse peale keskkooli nr 263, kus 10. klassi õpilane oli laskunud maha oma geograafiaõpetaja Andrei Kirillovi ja võtnud pantvangi klassitäie kaasõpilasi.

Lisaks tulistas nooruk surnuks klassiukse taha ilmunud politseinik Bjusovi, temaga koos olnud Krohhin sai haavata ja viidi haiglasse.

Linnavalitsus otsustas maksta ohvrite peredele 5 miljonit rubla, viga saanud politseinikule aga kaks miljonit rubla, rääkis linnapea Sergei Sobjanin. Ka andis ta korralduse parandada ohvrite perekondade ja ka haavatud politseiniku elamistingimusi.

Tulistamises kahtlustatav 15-aastane Sergei Gordejev kasutas koolimajas tulistamiseks kaht oma isale kuulunud relva. Uurijate esialgsete andmete järgi tulistas ta vähemalt 11 lasku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles