India minister võitleb bikiinide ja miniseelikute vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anjuna rand Goa osariigis.
Anjuna rand Goa osariigis. Foto: SCANPIX

India Goa osariigi minister Sudin Dhavalikar keelustaks naistel randades bikiinide ja kõrtsides miniseelikute kandmise.

«Ma tunnen, et bikiinide kandmine peaks olema randades keelatud,» ütles osariigi hädaabitööde osakonna minister Dhavalikar. «Me ei tohiks lubada sellist tüüpi inimestel ilmuda avalikesse kohtadesse.»  

Maharashtrawadi Gomantaki nimelisse erakonda kuuluva Dhavalikari leidis ka, et naised, kes külastavad lühikestes seelikutes pubisid ning tarvitavad alkoholi, ei kuulu kohaliku kultuuri juurde.

«Mis juhtub meie goa kultuuriga, kui me seda lubame? Nappides riietes pubisid külastavad tüdrukud kuuluvad valesse kultuuri ja see tuleks lõpetada,» ütles minister. «Pubikultuur pole India oma ning seetõttu olen ma selle vastu. Mitte ükski goalane ei taha näha oma õde, tütart või sugulast pubis tantsimas. Meie, goalased, peaksime sellele kultuurile vastu seisma, kuna mitte ükski lapsevanem, vend või mees ei sooviks näha oma tütart ja õde nilbelt riides pubis tantsimas,» lisas Dhavalikari väljaande Herald Goa vahendusel.

Sama väljaande teatel sooviks minister ohjeldada osariigis ka turismi. «Ma ei taha, et turism Goas kasvaks,» lisas Dhavalikar, kelle sõnul võivad turistid kohalikele halba mõju avaldada. «Kui [randa] tulevad välismaalased ja tahavad sinna minna bikiinides, peaks nad minema eraranda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles