Indoneesia õhuvägi märkas merepõhjas lennuki piirjoontega kujutist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud lennuki pardal olnud inimeste lähedased täna Surabaya lennujaamas seda, kui olid kuulnud, et arvatavast katastroofipaigast leiti esimesed surnukehad.
Kadunud lennuki pardal olnud inimeste lähedased täna Surabaya lennujaamas seda, kui olid kuulnud, et arvatavast katastroofipaigast leiti esimesed surnukehad. Foto: SCANPIX

Indoneesia õhuväe lennukilt märgati täna merepõhjas kujutist, mis arvatakse olevat kadunud AirAsia reisilennuk, teatas täna riigi päästeameti juht.

«Jumal õnnistas meid täna,» sõnas Bambang Soelistyo pressikonverentsil ajakirjanikele esinedes. «Kell 12.50 leidis õhuvägede Hercules lennuk objekti, mida kirjetakse tumeda koguna mere põhjas, millel on lennuki piirjooned,» lisas ta.

Soelistyo sõnunl keskenduvad otsingud nüüd piirkonnale, kus lennuki piirjooni nähti, tegemist on Kalimantani saarel asuva Pangkalan Buni linnast umbes 160 kilomeetrit edelas asuva alaga.

«Kõik piirkonnas viibivad päästjad on piirkonda saadetud,» lisas Soelistyo. «Nende ülesandeks on üles leida ja ära toimetada kõik objektid või reisijate surnukehad,» ütles ta.

Täna varem olid Indoneesia võimud teatanud, et leidsid lennuki kadumispaiga lähedalt mitu surnukeha ja märkasid lennuki ust ja avariiväljapääsu liumäge meenutavaid objekte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles